3 Aralık Dünya Engelliler Günü

03 Aralık 2015 20:54 T.C. Yumurtalık Belediyesi 1243

Belediye Başkanımız 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınları;

"Birleşmiş Milletler tarafından Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engellilerin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının geliştirilmesi açısından önemli bir gündür.Hepimiz, hayatımızın bir aşamasında engelli olabiliriz. Bu gerçek, bizim engellilik konusuna daha fazla ilgi göstermemizi gerektirir. Engelli vatandaşlarımıza yönelik duyarlılığın toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde yaygınlaşması çok önemlidir.Şunu unutmamalıyız ki, engelli olmak hiç kimsenin kendi tercihi değildir.Bu mantıkla hareket ederek toplum olarak engelli vatandaşlarımızın daima yanında olmalıyız bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın engellerinin kaldırılması için daha huzurlu ve umutlu bir gelecek geçirmelerini temenni eder, yürekleri sevgi ile dolu olan tüm engelli vatandaşlarımızı, selamlarım."