23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan 2016 00:00 T.C. Yumurtalık Belediyesi 1827

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğin bütün dünyaya ilan edilişinin yıl dönümünü kutlayarak ve bağımsızlığa götüren yolda milletimizin azim ve kararlılıkla başlattığı var olma mücadelesinin en son adımı olan bu kutlu günde ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan gününü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri Vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarını bilen, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasında emeği geçen başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum”

• Etiketler

YENİ GALERİLER