23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı

23 Nisan 2016 13:01 T.C. Yumurtalık Belediyesi 1370

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde de Coşkuyla Kutlandı.

Programda ilk olarak ilçe merkez parkı içindeki Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK, Yumurtalık Kaymakamı Sayın Asalet KARABULUT, Garnizon Komutanı Sayın Özgür BARAN ve protokolün diğer üyeleri,  öğrenci grupları ile öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sununu sonrası, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Programa Barbaros ilkokulunda devam edilerek öğrenci gruplarının yapmış olduğu çeşitli gösterilerle birlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. 23 Nisan konulu şiir, resim, kompozisyon ve spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek program sona erdi.