18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart 2016 18:55 T.C. Yumurtalık Belediyesi 2479

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlilerine Başkanımız Türkeş FİLİK Katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale şehitlerini anma programı kapsamında çelenk sunma töreni yapıldıktan sonra kaymakamlık ek bina toplantı salonunda Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma programı gerçekleştirildi.

Programa, Yumurtalık Kaymakamı Sayın Asalet KARABULUT, Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK, Cumhuriyet Baş Savcı Sayın Cemalettin TOPÇU, Garnizon Komutanı Üsteğmen Sayın Özgür Baran, İlçe Emniyet Amiri Sayın Ferdi BÜYÜKATAK, subaylar, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, oda başkanları, vakıf temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.