Belediye Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK'in Kurban bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda;

Belediye Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı Haberler

Ülkemizin içinde bulunduğu terör sarmalında ve her gün şehit haberlerinin geldiği bir ortamda mübarek kurban bayramını idrak ediyoruz.

Bizleri mübarek kurban bayramına kavuşturduğu için Yüce Allah'a şükrederken, aziz vatanımız için gözünü kırpmadan bayraklaşarak, evladını babasız, eşini kocasız, anne-babasını evlatsız bırakmak zorunda kalan şehitlerimizi minnetle anıyor, şehit ailelerinin acısını ve hüznünü yüreğimizde hissediyoruz.

Bayramlar; yüce milletimizin birlik ve beraberliğinin dışa yansımasıdır.

Aziz vatanımızın kanserli hücrelerden temizlenip, asayişi temin edilerek, Artvin'den Muğla'ya, Hakkâri’den Edirne'ye huzur ve refah ortamı içinde, kardeşçe kutlayacağımız bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum.

Bu duygularla; kestiğiniz kurbanların hayırlı olmasını diliyor, Başta şehitlerimizin aileleri ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün muhafazası ile asayişin temini için görevi başında olan güvenlik güçlerimiz olmak üzere yüce milletimizin ve hemşerilerimin mübarek kurban bayramını kutluyorum.