Belediye Başkanımızın Babalar Günü Mesajı

19 Haziran 2016 Babalar günü nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK'in Babalar Günü Mesajı

Belediye Başkanımızın Babalar Günü Mesajı Haberler

Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır.

Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Varlık sebebimiz olan babalarımız, sadece yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anılması gerekir. Güvenli güzel bir geleceğin yoluna ışık tutan, yaşam ormanlarımızın ulu çınarları tüm babaların ve baba adaylarının “Babalar Günü” nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu yarınlar diliyorum.

Saygılarımla