Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK'in Ramazan Ayı Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK'in Ramazan Ayı Mesajı;

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK'in Ramazan Ayı Mesajı Haberler

"Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı; sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Toplum hayatında huzur, dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı, şeytanların zincirlere vurulduğu, af, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı mükâfatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir.

Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını ve kimseye muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm hemşerilerimin ve  tüm Türk-İslam Aleminin Ramazan Ayı’nı kutlarım.”

Saygılarımla