Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK'in 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK'in 19 Mayıs Mesajı Haberler

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, millet iradesine dayanan tam bağımsız devlet kurma yolunda atılan ilk adım olmuştur.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü gençlere armağan ederek Türkiye Cumhuriyetini Türk gençliğine emanet etmiştir. Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal Vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtararak bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve dualarla yad ederken, aziz milletimizin ve yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.