MHP Milletvekili Tanıtım ve Açık Hava Toplantısı

MHP Milletvekili Tanıtım ve Açık Hava Toplantısı Halkımızın Yoğun İlgisi İle Gerçekleşti.

MHP Milletvekili Tanıtım ve Açık Hava Toplantısı Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcımız ve Adana Milletvekili adayımız Mevlüt KARAKAYA, MYK Üyesi ve Adana Milletvekili adayımız Muharrem VARLI, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ, Adana İl Başkanımız YUSUF BAŞ, Adana Milletvekili adayımız Seyfettin YILMAZ, Adana Milletvekili adayımız Mehmet Ali ARSLAN, Adana Milletvekili adayımız İsa AYANOĞLU, Adana Milletvekili adayımız İbrahim SEZER, Adana Milletvekili adayımız Ayla Gül EMRAHOĞLU, Adana Milletvekili adayımız İbrahim SEZER, Adana Milletvekili adayımız Hüseyin YILDIRIM ve Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Yunus UZUNLULAR'ların katılımıyla milletvekilleri tanıtımı ve açık hava toplantısı yapıldı.

Toplantıda Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK şu sözleri söyledi."Mitingimize katılan tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Bu seçimde de Yumurtalık'ın surlarında üç hilal'i dalgalandırmaya devam edeceğiz sizlerin desteği ve Allah'ın izniyle."