29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle yayınladığı mesajında;

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Haberler

Yüce Türk Milleti tarih sahnesinde var olduğu günden itibaren bağımsızlık ve hürriyetin timsali olmuştur. Aziz milletimizdeki bu hürriyet aşkı devletimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  tarafından milletin egemenliğine dayalı yönetim biçimi olan Cumhuriyet rejimi ile taçlandırılmış ve Milli İrade ülke yönetiminde etkin kılınmıştır.

Cumhuriyet rejimi; ulusumuzun kendi seçtiği vekiller tarafından yönetime dahil olmasını sağlayarak, her türlü diktanın önünü kapatıp Devletimizin, Ulu Önderin işaret ettiği Muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlayacak yegane unsurdur.

Cumhuriyet; temeli şehitlerimizin kanları ile yoğurulan geleceğimizdir.

Cumhuriyetin ilanının 94'üncü yılında Türk Devleti'nin kurulması ve var olması için bayraklaşan şehitlerimizi rahmetle anıyor, Yüce Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.