Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Türkeş FİLİK Kurban Bayramı Münasebetiyle yayınladığı mesajında;

Kurban Bayramı Mesajı Haberler

Bizleri mübarek kurban bayramına kavuşturduğu için Yüce Allah'a şükrederken, aziz vatanımız için gözünü kırpmadan bayraklaşarak, evladını babasız, eşini kocasız, anne-babasını  evlatsız bırakmak zorunda kalan şehitlerimizi minnetle anıyor, şehit ailelerinin acısını ve hüznünü yüreğimizde hissediyoruz.

Bayramlar; mutluluğun, sevginin ve hoşgörünün paylaşıldığı birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerdir.

Aziz vatanımızın kanserli hücrelerden temizlenip, asayişi temin edilerek, Artvin'den Muğla'ya, Hakkari'den Edirne'ye huzur ve refah ortamı içinde, kardeşçe kutlayacağımız bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum.

Bu duygularla; kestiğiniz kurbanların hayırlı olmasını diliyor, Başta şehitlerimizin aileleri ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün muhafazası ile asayişin temini için görevi başında olan güvenlik güçlerimiz olmak üzere yüce milletimizin ve hemşerilerimin mübarek kurban bayramını  kutluyorum.