Belediye Başkanımızın Yılbaşı Mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK'in Yılbaşı Mesajı

Belediye Başkanımızın Yılbaşı Mesajı Haberler

Değerli hemşerilerim, üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vaat ediyor. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorululuklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorululuğumuzun “Birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum. Başta kamu kurum ve kuruluları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. 2016 Yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.