Doğu Akdeniz Bölgesinin Turizm Dalında En Başarılı Belediye Başkanı

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK, "Yıllın Enleri Ödülleri"nde " Doğu Akdeniz Bölgesinin Turizm Dalında En Başarılı Belediye Başkanı " seçildi.

Doğu Akdeniz Bölgesinin Turizm Dalında En Başarılı Belediye Başkanı Haberler

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş Filik, bir başarıya daha imza attı; Akdeniz Anket (Ak Anket) online kamuoyu araştırmanın kendi web sitesinde yaptığı ve 20 ayrı ilçe belediyesinin değerlendirildiği ankette 57 bin katılımcının oylarıyla belirlenen "Yıllın Enleri Ödülleri"nde " Doğu Akdeniz Bölgesinin Turizm Dalında En Başarılı Belediye Başkanı " seçildi.

Ak Anket şirketi tarafından turizme yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Türkeş Filik'e plaket takdim edildi. Belediye Başkanımız; ilçemize ve hemşerilerimize hizmet etmenin huzurunu her zaman yaşıyoruz. Tabi ki Doğu Akdeniz'in tek mavi bayraklı plajına sahip olan ilçemizin turizm alanında başarılı bulunması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Oylamaya katılarak bizleri başarılı bulan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

2017 yılında da gerek turizme, gerekse tüm yerleşim yerlerindeki hemşerilerimize, kısacası ilçemizin geleceğine yönelik yatırım ve hizmetlere devam edeceğiz. dedi.