ASRIMIZIN TÜRK ASRI OLMASI...

Belediye Başkanımız Sayın Türkeş FİLİK, 2017 yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda;

ASRIMIZIN TÜRK ASRI OLMASI... Haberler

Sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle başladığımız 2016 yılını da tamama erdirerek Yüce Milletimizle, kaosun ortasında yeni umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.

Yaşadığı coğrafyada bir karış toprak için bile akıttığı şehit kanlarıyla toprağı  vatan yapan Aziz Milletimizin; ülkemiz üzerine dış mihraklar tarafından yapılan hesapların farkına vardığı, Sincar'da, Telafer'de, Musul'da, Halep'te, Tuzhurmatu'da, El-Bab'da, Doğu Türkistan'da ve dahi tüm Türk Coğrafyasında zulüm altında olan soydaşlarımızın halleriyle hallendiği,  milli birlik bilincinin her fertte zuhur ettiği  velhasıl  asrımızın Türk Asrı olması için Türk Milletinin bir ve diri olduğu  yeni bir yıl temenni ediyorum.

Her yeni yılda olduğu gibi, 2017 yılının da Aziz Milletimize ve saygıdeğer hemşerilerimize sevgi, barış, huzur ve mutluluk  getirmesini diliyorum.